Νευρικότητα στη Wall Street

  • Ο χαμηλότερος αριθμός των νέων αιτήσεων για επίδομα ανεργίας και η επέκταση των φοροαπαλλαγών επηρέασαν την επενδυτική διάθεση στη Ν. Υόρκη.
  • Τα βελτιωμένα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ και το σχέδιο συμβιβασμού για την επέκταση της ισχύος των φοροαπαλλαγών για όλους τους Αμερικανούς για δύο ακόμη χρόνια, παρείχαν σχετική ενίσχυση του επενδυτικού κλίματος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

    Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι οι νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας μειώθηκαν στο δεύτερο χαμηλότερο επίπεδό τους φέτος, στις 421.000, χαμηλότερα από τις 428.000 που προέβλεπαν οι αναλυτές της Wall Street. Την ίδια στιγμή, οι επενδυτές εκτιμούν ότι η επέκταση των φοροαπαλλαγών θα οδηγήσει σε καλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης την αμερικανική οικονομία. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω στοιχεία δεν οδήγησαν σε σημαντικά κέρδη τους δείκτες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Τελικά, ο δείκτης Dow Jones στη Wall Street έκλεισε με οριακή πτώση 0,02%, ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,29%. Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 κατέγραψε κέρδη, σε ποσοστό 0,38%.

Σχετικά θέματα

Advertisements

Περί massmeeting
media, politics, etc....

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: