Νέο μήνυμα του Μπιν Λάντεν για τους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν

  • Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν επανέλαβε την έκκληση για την παροχή βοήθειας στα θύματα των σαρωτικών πλημμυρών στο Πακιστάν, με ηχητικό μήνυμά του- το δεύτερο με το ίδιο θέμα που δημοσιοποιείται μέσα σε 24 ώρες- σύμφωνα με τον αμερικανικό οργανισμό SITE, που παρακολουθεί το περιεχόμενο ισλαμιστών ιστοσελίδων.

Υπό τον τίτλο «Βοηθήστε τα αδέλφια σας στο Πακιστάν», ο αρχηγός της Αλ Κάιντα επαναλαμβάνει τα όσα ανέφερε στο χθεσινό του μήνυμα και επικρίνει τις αραβικές χώρες, αλλά και άλλες ισχυρές μουσουλμανικές χώρες, όπως την Τουρκία και τη Μαλαισία, επειδή δεν ανταποκρίθηκαν με τη θέρμη που έπρεπε στις ανάγκες των πακιστανών πλημμυροπαθών.

«Η ανταπόκριση δεν ήταν ανάλογη με το μέγεθος της καταστροφής», αναφέρει στο μήνυμά του ο Οσάμα μπιν Λάντεν, προσθέτοντας ότι κανένας ηγέτης αραβικής ή μουσουλμανικής χώρας δεν μπήκε στον κόπο να επισκεφθεί το Πακιστάν για να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών, τις οποίες χαρακτηρίζει ως τις μεγαλύτερες «του αιώνα». Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα αναφέρει επίσης ότι ο πετρελαϊκός πλούτος της αραβικής χερσονήσου «ανήκει σε όλους τους μουσουλμάνους» και θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για να σταλεί βοήθεια στο Πακιστάν.

Το νέο ηχογραφημένο μήνυμα του Οσάμα μπιν Λάντεν έχει διάρκεια 13 λεπτών.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, 21 εκατομμύρια άτομα επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Πακιστάν και από αυτά, τα 12 εκατομμύρια έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας.

Advertisements

Περί massmeeting
media, politics, etc....

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: